fredag 9. desember 2011

Så var det helg igjen


Så var det helg igjen, synes det nettopp var mandag. Har ikke gjort stort denne uka (shame on me) tross merkbar stor energiøkning. Penicillin er tingen gett! party0011 Jeg har vært en kjapp tur i Oslo og i dag har jeg faktisk støvsuget ganske bra, flott til å være meg. Har begynt så pent å bestille inn julegavene, de fleste tingene blir bestillt på nett. Helt ok det, stressfritt og hyggelig mener jeg. Det blir en tur til butikken også, begynnelsen av neste uke tro?

Har blitt hekta på grøt siste uke, helt uimotståelig. Nå har Teddymannen fått besøk av sin datter og typen hennes, de blir her i helga. Blir koselig for Teddymannen det.
wub Håper å orke en tur til pappa i morgen, skal nok også kjøre sønnen til huset til faren hans som han passer. Nå lager gjestene taco på kjøkkenet, greit med gjester som ordner seg sjøl. Jeg foretrekker pannekaker siden jeg spiste taco på cellegift en gang. No good combo. twak Ha en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Tiden går lika fort var man än befinner sig verkar det som. Jag tar dan som den kommer. Det blir nog julafton även om jag sitter med armarna i kors hela nästa vecka. Skulle kanske testa det? Kram

    SvarSlett
  2. Visst är det bra med nätshopping. Har beställt alla Alex klappar på nätet och fått hemskickat till mamma så slår hon in dom :-)
    Roligt att du är tillbaka i bloggvärlden.
    Kram på dig!

    SvarSlett

Takk for hyggelig kommentar! :-)