tirsdag 6. desember 2011

Advent


Advent kom fort i år, det er jo ikke lenge siden jeg lå ute i hagen i min gode BadenBaden stol og koste meg i sola. Hvor ble høsten av?? Har hatt en litt laber periode energimessig, astmaen har knirket og futten har ikke vært på plass. Det var nok et besøk hos en bekjent som visstnok hadde en kanin som utløste dårlige lunger. Da jeg dro til legen for min månedlige Zoladex-sprøye (antihormon mot kreft) nevnte jeg dette og han fant at lungene ikke var som de skulle. Jeg dro fra legen med en bunke resepter og en drøy halvtime seinere sto jeg på apoteket med 2 bæreposer medisiner. Ny astmaspray, penicillin og kortison var gjevt å få hjem og bedringen kom etter et døgn. De siste 2 dagene har jeg vært temmelig imponert over energinivået mitt. Jeg kjøpte også 2 pakker med ginsengtabletter for å høyne energien, kanskje de har bidratt også? Moro er det iaf å ha helsen tilbake.

I går var jeg i en masse butikker, innom pappa og en tur til Fetsund for å besøke et vennepar. Vi var ikke hjemme før nærmere 2400, men alikevel har jeg hatt formen inne i dag. Vi har funnet fram juleduker og julegardiner som skal strykes i morgen og henges opp. Sønnen i huset har hengt opp en lysslynge med blå ledlys i porten, det ble skikkelig fint. Advantstakene er oppe, kjøpte også en til pappa så det ble litt advent der også. Massevis av clementiner er kjøpt inn og fortært, for meg er clementiner juledigg #1.

Gubben og jeg klarte kunsttykket å drepe 2 mobiltelefoner på under en uke (slå den du!!), hans bare sovnet inn i løpet av natta og var helt død da vi sto opp og min mistet jeg ned i en kopp kakao med krem da vi var på cafè. Så nå er vi virkelig motebevisste
og skaffet oss hver vår Samsung Galaxy II. Hvite så klart!

Ellers på hjemmefronten har jeg fått installert et skikkelig handicaptoalett, den har dusj og føn så flott skal det være!
005 Vi fikk den montert i går og gubben skulle bli førstemann til å innvie vidunderet. Vannet hadde ikke blitt varm enda og den iskalde spruten traff han midt bak. Da han begynte å få forfrysningsskader der reiste han seg opp med resultat at strålen sto i taket og buksene hans ble kliss våte. hysterical Rørleggeren kom i dag igjen med en utførlig bruksanvisning så nå går det bra.

Vi er kjempefornøyd med nye bilen, Lille Blå, her kan man snakke om skikkelig kjøreglede. Jeg sitter så godt i den, høyt og oversiktelig. RAV4 anbefales ja!

Nå er det snart middag her og resten av kvelden går med til nettsurfing og kos foran TV.

Jeg kommer innom mine faste blogger etterhvert, har bare ikke hatt overskudd til noe ekstra i det siste. Ønsker alle en fin advent!
snowman2


2 kommentarer:

  1. Så skönt att det har vänt och du känner dig piggare. Jag vill också ha en ny mobil. Tror du det går lika bra och dränka mobiler i kaffe? Kram

    SvarSlett
  2. Så skönt att du känner dig bättre. Haha sk ni ha sådana vanor att ta död på mobiltelefoner på löpande band blir det dyrt ;-)
    Önskar dig en trevlig dag!

    SvarSlett

Takk for hyggelig kommentar! :-)