lørdag 26. november 2011

Bloggtørke

Da var jeg tilbake etter en pause. Vi har hatt litt av hvert å styre med, og det siste prosjektet har vært kjøp av bil. Det har vært litt av en papirmølle, men endelig kunne vi hente hjem lille blå. Vi er kjempefornøyd med den, og endelig har hundene fått egen plass bak og vi har igjen fått baksete. Godt med ekstra plass og ikke minst at vi sitter ganske høyt.

Ved har blitt levert og det er en deilig følelse å vite at boden er full av ved. Det er så koselig å fyre i peisen med gitteret foran. For ikke å snakke om at strømregninga blir mye hyggeligere!


I dag har jeg og sønn Adrian vært hos faren hans en tur, faren skal til Singapore i 2 måneder og Adrian skal innom nå og da for å passe huset.

Nå skal jeg en tur i butikken for å kjøpe en liten ting til en søt liten jente på 2 måneder og i morgen skal vi på adventstreff med hundene. Gleder oss!

See ya soon!

3 kommentarer:

  1. Äntligen! Så glad jag blev idag när jag såg att du skrivit ett inlägg. Jag har saknat dig. Det måste vara härligt med en ny bil, både för er och hundarna. Du får ha det så bra nu i adventstid.

    SvarSlett
  2. Vad kul med livstecken från dig, jag har undrat över var du var! Grattis till den nya bilen också!

    SvarSlett

Takk for hyggelig kommentar! :-)