mandag 15. august 2011

Gutta mine

På tide med en liten presentasjon av gutta mine som betyr så mye for meg.

På bildet over ser du Ymer - Fullibus Ymer - også kallt Ympe, Ymermannen, Ymp, Plympe og Pympel. Ymer er en 6 år gammel gutt av rasen xoloitzcuintle - mexicansk nakenhund. Vi hentet han hos Kennel Fullibus i Kramfors, nord Sverige for 2 år siden og har blitt veldig glade i denne snille kjempen. Ymer kan se bisk ut for fremmede, men utseende bedrar. Ymer er bare snill han med en personlighet som Scooby Doo. Ymer elsker å løpe løs, svenske kjøttboller, å ligge under dyna om vinteren, å kose, tørrfisk, cherrytomater, eldre mennesker og å vokte porten. Ymer har silkemyk hud og viser sin takknemmelighet med en rask nuss på nesa. Han har dessverre så langt ingen valper etter seg. Har ikke vært stillt mye, men innehar titlene Norsk og Svensk Utstillingschampion. (NUCH SUCH)


Dette er Deno (uttales Dino, gutten er engelsk import) - Brialdo Prince of Darkness from Zucci. Deno er 8 år og vi fikk han fra Kennel Sunstreaker da han var 3 år gammel. Sunstreaker igjen hadde importert han fra England. Deno har 6 valper etter seg. Deno er bare snill og er husets gamling; litt stivbeint og litt sær. Han har katarakt, men fungerer fint. Han er ikke så glad i å løpe og herje lengre, men er en liten Ferdinand som rusler fra blomst til blomst og snuser. Deno må passes på som en smed, han fortsetter å snuse etter neste blomst uten tanke for hvor denne blomsten må befinne seg. Vips er han vekk. Han forsvant fra huset i Parkveien en gang og det gikk 30 nervevrengende minutter før vi fant han igjen ved riksveien. :-0 Da hadde han hatt en danseoppvisning på fotballbanen først. Deno er litt snurt på Ymer fordi Ymer tok ifra han rangen i huset men han er glad for at Bailey fremdeles er under han i rang. Deno er en mammagutt av dimensjoner og observeres alltid i en radius ikke lengre enn 2 meter fra meg. Deno forguder vafler og pannekaker, da glemmer han alle regler og kan lett knabbe med seg en hel vaffelplate fra bordet i et ubevoktet øyeblikk. Deno elsker å bli stelt med så pelsstuss av denne karen går som en drøm. Deno er av rasen Chinese Crested - kinesisk nakenhund.


Så har vi husets minstemann, Bailey - Sunstreaker Beyond Belief. Bailey - også kallt Bæiliss er pappas skygge. Overalt hvor Teddy går finner man Bailey tett bak eller helst oppå. Bailey er den smarteste hunden jeg vet om, det er ofte skummelt å se hvor mye han forstår. Hadde vi hatt energi og helse hadde Bailey vært en premiert agility og/eller lydighetshund. Bailey er frisk og rask og har ingen kull etter seg. Dette fordi han sprenger rammene i rasestandarden en smule. :-) Bailey er bare snill han. Kompis med alle, men med egne meninger om hvem som skal klappe han og når. Bailey og Deno er bestiser. Bailey kom til oss som valp 9 uker gammel da Deno var 3 1/2 og de ble brødre på rappen. Bailey er en rar hund med snodige påfunn. Da han var liten hadde han som hobby å fylle tøflene mine med grus. Bailey spiser alt han, men har en forkjærlighet for det som ligger på pappas tallerken. Bailey har også en "vått hår-fetisj", alle som kommer ned i stua med vått hår får en Bailey i hodet som er villt opptatt med å tørke og å frisere.


Her har vi et sjeldent bilde av alle 3 på et brett. <3

3 kommentarer:

  1. Dette var en koselig presentasjon av din firbeinte gutter.

    SvarSlett
  2. Hærlig lesing! Og for noen flotte personligheter på dine firbeinte venner :)

    God mandag!

    SvarSlett

Takk for hyggelig kommentar! :-)